İran'da işveren ve Türk yatırımcıların kalmaları için nasılmış

İran'da işveren ve Türk yatırımcıların kalmaları için nasılmış:

işverenler ve yatırımcılar İran'da Türk yatırımcılar

yasaya göre ülkeye giriş için vize olmadan

Üç ay (doksan gün) kalabilir, ve sonrası bile sınırda çıkış

ve giriş ve bir saat türkiye'de kalmakla,3 aylık oturma izni

uzatması için Bir sorun yok İran'da kalmak.